banner-2017-mcj skytechcreative bizness shopee

11 November 2014

Repair a Crashed database table (Joomla Issues)

Kepada sesiapa yang menggunakan web portal platform Joomla, pasti akan menghadapi isu isu melibatkan crashed database table error macam ni, Table './database_suffix/n0eqr_session' is marked as crashed and should be repaired SQL=INSERT INTO `n0eqr_session` (`session_id`, `client_id`, `time`) VALUES ('87b1b689ed654ea16833779add58ee44', 0, '1342450283')

Solusi dia korang kena repair table tersebut di C panel web hosting server masing masing, aku dah jumpa penyelesaiannya, ikut step by step dan kena masuk database web korang, untuk view langkah langkah tersebut, define error dan nama database yang crashed tu..dan cari database tersebut dan repair ! 

Anda Mungkin Meminati :

3 komentar:

  1. errr haritu ada la kena ajarkan usahawan2 yg beli domain utk buat website dorang under program GMBO(Get Malaysian Business Online). pening lalat dok godek kan Cpanel dorang.. tobat takmau dah join benda tu hahaha

    BalasHapus
    Balasan
    1. Tu la ana...ni pun cermin mata aku dah tebal...memikirakan error error sapu hawau ni...sakit kepala..haha

      Hapus
  2. Joomla tu platform bisnes ke? Haha. Kalau ngadap error memang sabar kena banyak :)

    BalasHapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih