banner-2017-mcj bkecik-skytech

Sunday, November 30, 2014

Tahniah pasukan malaysia

Tahniah buat pasukan bola sepak malaysia kerana menang menentang pasukan singapura 3-1. Bukan senang main bola ni..nampak macam mudah, padahal susah..yelah bawa misi dan harapan negara...berada di atas padang ni tak semudah kata kata, tekanan nya lain macam.

Aku cakap macamni sebab aku pun main bola..yelah siapa yang nak kalah kan...mestilah nak menang...apa pun tahniah buat pasukan negara. Bila aku main bola atas padang..penat kejar bola jangan cakap la..minta bola, member taknak bagi...buat sakit hati je..haha..akhirnya team aku kalah. Ermm semua player nak solo. Susahlah macamni..ermm..

Semangat berpasukan tu penting. Mana mana sukan pun kena ada semangat berpasukan, begitu juga di dalam organisasi..mana boleh buat semua sorang sorang...! Kenalah ada team work yang hebat dan produktif baru organisasi cemerlang.

3 comments:

  1. betul bak kata wonderpets kerjasama

    ReplyDelete
  2. erm. erm. haha. lama x tgk bola malaysia :)

    ReplyDelete
  3. iyaaaa tudia la kan. jgn tamak nk pulun sorang2. tak terpulun kot nti.

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi