Banner blog safirulamar 2020 skytechcreative bizness shopee Pengedar Shaklee Bangi

26 November 2014

Tak kenal maka tak cinta

Haha dah lama tak layan akademi fantasia...dah banyak sangat version nye..kali terakhir aku layan akademi fantasia masa mawi juara, akademi fantasia 5 ke 6 eh?..lepas tu dah malas nak tengok..layan bintang kecil lak...lagi best. yang akademi fantasia baru ni, aku tak ambil tahu pun, semua orang kecoh pasal azwan la, firman la itu lah..

Dengar lagu kat radio lagu cam sedap je lagu ni..cari punya cari dekat youtube..jumpa juga lagu yang aku nak tu!! biasa la hackers dan stalker kan..kan..kan..erkkk sekali haa yang nyanyi firman akademi fantasia lah!!, tajuk lagunya di pintumu!! ermm terus aku minat dekat firman dan akademi fantasia!, boleh tahan juga suaranya, boleh VOTE lagi ke??...haha

firman af
  
Aku seorang mat metal sejati, tapi sekali sekala layan lagu macam ni ..best juga kan? lerkkk... haaa

Anda Mungkin Meminati :

12 komentar:

  1. Salam kenal bro...singgah n terus folow sini...

    Erm ble layan la lagu ni..tp ms dia nyanyi lagu kejora bersatu mmg terbaik lah...

    BalasHapus
    Balasan
    1. Steady.
      Ok. Best juga ya firman ni...heee..
      Support our local industry

      Hapus
  2. AF nih time 2 3 dulu layan la..lepas tuh tak tgk pon..yang baru nih pon lagi la tak layan..name pon tahu sbb dok dgr2 orang cakap..huhu :)

    blogwalking dari arepnakbebel. Follow sini :)

    BalasHapus
  3. not bad jugaklah lagu dia. hehe

    BalasHapus
  4. tak amek tawu jugak psl AF dari mula dulu. yg kenal pon mawi je la kikiki

    BalasHapus
  5. haha. lagu dia macam lagu lama je. okay, ini pendapat. haha. AF aku layan hazama je kot. jap, AF tu apa? haha. kalau indie lagi best kan XD

    BalasHapus
    Balasan
    1. Lagu paling best lagu dari carburetor dung...boo hoo clapping song.

      Hapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih