Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE IKLAN UA SIGNATURE

Saturday, November 15, 2014

Teringin nak makan...

Teringin nak makan nasi briyani dekat tangkak...! pernah pergi sekali bulan lepas..ermm sampai sekarang tak pernah rasa briyani yang pelik..semua rasa sama je..takde yang unik pun...tapi tetap best dan suka makan! Hehe

Ramai cakap..dekat batu pahat sedap..! Ermm tak pernah pergi lagi..banyak makan dekat melaka je la..sebab dekat sini, dah ada briyani JDT dan ada kedai yang ada menu nasi briyani batu pahat..jadinya, kenapa nak pergi sampai ke batu pahat?? Haha .

Keliru dengan nasi  minyak, nasi kandar dengan nasi briyani...ermm..tertanya tanya..! Warna nasi dan jenis pun sama..! Haha..

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi