banner-2017-mcj bkecik-skytech susupisangnilofa IKLAN SEWA

Minggu, November 16, 2014

Yela tu..

Bukan sekarang ni harga minyak dunia turun ke? Subsidi minyak di kurangkan sebab nak tampung perbelanjaan negara, itu kata perdana menteri. 

Alahai..takpela kalau macamni..entah apa apa la agenda politik mereka!!..kalau pondan baca tweet ni, mungkin pondan percaya. Malas nak cakap banyak, sebab aku bukan orang ekonomi..kelas ekonomi asas pun failed. Biarlah orang yang faham ekonomi menilai..

Yela tu..
Yela tu..

Sumber gambar dari Facebook

6 komentar:

 1. Jln je la kaki nmpk gayanye...

  BalasHapus
  Balasan
  1. Naik kuda je. Heeee..cukup time kasi makan rumput..

   Hapus
 2. haha!..bukan sy sorang rupanya yg fail klas ekonomi asas..

  BalasHapus
  Balasan
  1. Haha..dpt 7..sbb tak tertanggung seksanya..sebab nak fokus pd imbangan duga prinsip akaun dan add math..hahahaha.....
   Cikgu yg ajar ekonomi asas pun....entah apa apa je..ajar mcm nak taknak je..

   Hapus
  2. Hihihi!!! Setuju2

   Hapus
 3. ana x maek ekonomi sbb mmg dah tawu takkan boleh. erkkk pondan? hahaha adehh

  BalasHapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi