Banner blog safirulamar 2020 skytechcreative Pengedar Shaklee Bangi

6 Desember 2014

Bertambah sedih..

Hari ni service kereta alza di melaka perodua service center, mulanya standard service...harga dah cecah rm 300..sedih sikit, hehe. Tapi aku gembira balik sebab aku menang cabutan bertuah berupa keropok dan jajan untuk kanak kanak..lepas tu ada jamuan akhir tahun perodua..dapat makan kambing golek...terbaik dan sedap!! 

Tengah makan kambing golek..tiba tiba mekanik panggil..cakap tayar dah retak..ermm nak taknak kena la tukar..demi keselamatan aku dan keluarga..yela, takut apa apa hal kan nanti..ermm tambah lagi kos nya..!


BERTAMBAH SEDIH

service kereta perodua

Bertambah sedih ...bila perodua pasang lak lagu jamal abdillah-ku tahu hatimu terluka. Tak apa lah...mahal mahal pun, yang penting kondisi kereta bertahan lebih lama...hehe...alahai....sedih.

Anda Mungkin Meminati :

13 komentar:

  1. Haha ku tahu hatimu terluka.tau2 jee. Saba lah yee. Yg payah tumbuh hilang berganti. Duit boleh carik ye dakk? Keselamatan penting.

    BalasHapus
  2. ok la tu dpt mkn kambing golek. pastu mekanik pggil -- bg tawu harga. tudiaaa tergolek rasa nak bayaq. kikiki

    BalasHapus
    Balasan
    1. hui. demam sungguh2 tu ke demam poket?

      Hapus
    2. Demam migrain..makan kambing! Hee darah tnggi naik..

      Hapus
    3. tudia ada gambaq kambing golek siap dah hehe. ish drh tinggi & migrain?? huiii naya tu. stress sgt nmpk gaya ni Amar..

      Hapus
  3. Haha.. jangan sedih-sedih :)

    BalasHapus
  4. sabau je la dengar lagu tu..hawaw tul perodua tu..makan tetap makan kan??

    BalasHapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih