banner-2017-mcj IKLAN SEWA UA SIGNATURE

Senin, Desember 22, 2014

Jumpa orang di seremban

Hari ini aku sibuk sikit dengan urusan syarikat di seremban 2, sebab jumpa client pasal development networking landing system, ermm ala yang macam first time login user untuk akses wifi tu, pening juga lah, baru tiba melaka ni..hehe.

Malam ni nak kena siap kan juga interface untuk presentation esok pasal sistem ni, peh, hari ni jumpa, esok dah nak sistem dah, robot pun tak sanggup nak buat macam ni. lepas jumpa client tadi, tengok wayang jap haha...stress memikiran pasal sistem flows, hah, aku tengok cerita hobbits, boleh tahan juga ceritanya..sekuel dari filem lord of the rings. memang layan la, dan banyak pengajaran boleh di pelajari dari cerita hobbits ni..kerana harta, sanggup lupa segala galanya, sanggup mungkir janji dan sebagainya la, tapi aku tetap minat watak gandalf dan thorin dalam cerita tu. hehe

Alhamdulillah, petang tadi masa nak gerak balik ke melaka, aku terima email invitations dari pihak zalora yang ingin bekerjasama dengan blog aku,  ermm cuma tunggu email selanjutnya..aku setuju je nak berkolaborasi, apa salahnya kan? terima kasih la banyak banyak kerana mempercayai blog aku. 

Kepada sesiapa yang sudi menjadi sponsor giveaway yang bakal aku anjurkan dalam minggu ni, sila beritahu selewat lewatnya esok, setakat ini,dah dapat 3 orang sponsor, comfirm! yang lain tu belum beri kata putus samaada jadi atau tidak, boleh email di safirulamar@gmail.com . patutnya dah publish dah GIVEAWAY tu sekarang ni, tapi ada sponsor yang masih belum beri kata putus lagi. tu yang hold. pokoknya..tungggggguuuuuu! hehe

14 komentar:

  1. tahniah bertuah dapat jumpa banyak kemahiran ICT macam SAF

    BalasHapus
    Balasan
    1. Tqvm chikgu...etuza
      Yg psl souvenier dri cikgu tu..ntni sy semk di rumah ya smaada dah sampai atau belum, will update you as soon as posibble

      Hapus
  2. wah hebat tu jika zalora dah offer..tahniah lagi sekali

    BalasHapus
  3. Balasan
    1. Tuh la penat jumpa org sana sini..hee tnggu eh giveaway

      Hapus
  4. aku pulak belum ada minat nk tgk citer2 LOTR / Hobbit & seangkatan dgnnye.. hehehe.. wokeh x sabaq nk tunggu GA Amar hehe

    BalasHapus
  5. Saya jadi. Jap ek.
    Sorry lambat.
    Xsempat update.

    BalasHapus
  6. waiting for join your GA.. ^^

    jemput join segmen ira :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/12/segmen-klik-button-follow-by-syahirah.html

    BalasHapus
  7. Komentar ini telah dihapus oleh pengarang.

    BalasHapus
  8. kalau kita jumpa, mungkin macam ayam dengan itik..tak paham langsung pasal networking

    BalasHapus
    Balasan
    1. sama lah. aku pun tak faham sangat pun networking ni..heeee

      Hapus
  9. untunglah dapat collaborate dengan zalora. saya pun ada dapat juga haritu... hehe. ^^,

    ala, baru baca. x sempat nak jadi sponsor. xpelah. xde rezeki.. masa lain la.

    BalasHapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi