Banner blog safirulamar 2020 skytechcreative Pengedar Shaklee Bangi

27 Desember 2014

Lemah betul badan lah

Laa kena rewind balik lah ni? Kertas yang masa kau ambil order mana? kena lah cakap balik satu persatu makanan yang di makan. Lemah betul badan lah kalau makan dekat kedai yang kena repeat balik apa makanan yang di pesan masa nak bayar.

Aku dah la nak cepat, kenapa lah nak kena buang masa macam ni. Sekarang ni semuanya nak cepat, maklumlah kan zaman serba maju katanya, masa customer tengah makan, apalah salahnya buat kira kira dulu prepared bil yang customer makan. Ada masa kau guna kan untuk berangan, kertas order kau buang entah kemana mana. Orang yang baru datang, tunggu lama sebab cashier suka repeat benda yang sama. Sabar jelah. 

Suka lepak dekat kedai yang ada alat untuk tekan butang billing. Bila tekan...terkedek kedek pekerja kedai datang bawa bil makanan. Haha

Anda Mungkin Meminati :

8 komentar:

  1. aku pun lemah lerrr rasa kalau nak kena repeat balik nama2 makanan yg dah selamat ditelan bila nak bayar kat kaunter tu, arghhh... lepas tu aku malas nak pi dah kedai makan yg mcm tuh, apa guna ntah kertas yg waiter/waitress tulis order awl2 td tu kan... huhuh

    BalasHapus
  2. buatnya pelanggan tu menipu ka...

    BalasHapus
  3. buatnya pelanggan tu menipu ka...

    BalasHapus
    Balasan
    1. Tkde tipunya..zarulfarhna.
      Kalau dh prepare awal awal kan senangkan kerj diorng juga...
      Ini soal masa...penjimtan.

      Hapus
  4. kalau bekerjasama alangkah baguskan saf...

    BalasHapus
  5. kenalkan dia dengan sistem zaman sekarang hehe

    BalasHapus
  6. hmm..tp aku pula kes selalu dapat makanan last...kalau keluar makan dengan kawan-kawan, aku yang selalu dapat last walaupun kadang-kadang aku order makanan yang sama dengan member aku..heran betul :(

    BalasHapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih