Banner blog safirulamar 2020 skytechcreative bizness shopee

8 Desember 2014

Produk lokal tempatan dari Pop Clock Inc

Pop clock inc adalah sebuah pertubuhan komuniti DIY yang menghasilkan produk lokal tempatan bermutu tinggi dan kreatifantara produk terkini yang dihasilkan oleh pop clock inc ialah custom clock yang beraneka warna dan pilihan, dan mengikut citarasa yang anda mahukan.

Sokonglah produk lokal tempatan. harga berpatutan dan di jamin berpuas hati. Ini adalah hasil kreativiti dan inovatif anak muda yang bernaung di bawah produk lokal dan di himpunkan di Pop clock design.

Korang boleh gantung jam dinding ini di rumah..dan boleh mengikut tema yang anda mahukan. Sebagai contoh..aku meminati band muzik led zappelin, dan aku ingin mencorakkan dan mengabadikan band pujaan aku itu di jam custom made....jangan risau pop clock inc akan mengikut 100% dari citarasa anda!!! Heee

Untuk melayari selanjutnya, korang bolehlah layari facebook rasmi pop clock inc di pop clock design. boleh tekan di SINI


Produk lokal tempatan Pop Clock Design

Produk lokal tempatan dari Pop Clock Design

Produk lokal tempatan dari Pop Clock Design

Produk lokal tempatan dari Pop Clock Design

Produk lokal tempatan Pop Clock Design

Produk lokal tempatan Pop Clock Design

Produk lokal tempatan Pop Clock Design

Produk lokal tempatan Pop Clock Design

Pop clock inc akan berada di pantai klebang, negeri melaka pada 20/12/2014 dan akan membawa produk DIY mereka disana...jangan lepaskan peluang ini..jom kita ke sana menyokong produk lokal tempatan kita.

Kalau bukan kita, siapa lagi kan??

Untuk selanjutnya, boleh melayari facebook rasmi popclockdesign di SINI 

Atau boleh menghubungi terus pemilik pop clock design Ghazalee Alee - 0162342703 untuk tempahan dan pertanyaan selanjutnya.

SOKONG LAH PRODUK LOKAL! lawati Instagram @POPCLOCKINHQ @POPCLOCKINC @POPCLOCKIDS

Anda Mungkin Meminati :

7 komentar:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih