Banner blog safirulamar 2020 skytechcreative Pengedar Shaklee Bangi

6 Desember 2014

Realiti yang orang tidak tahu

Realiti atau rekaan? Have no life bagi seorang alien atau robot, mungkin kehidupan bagi bloggers yang orang sekeliling pandang sebelah mata je..diorang tak faham kehidupan yang sebenarnya benarnya, yang mereka tahu..order dan demanding...hehe  

Realiti yang orang tak tahu



Realiti yang orang tak tahu

Realiti yang orang tak tahu

Haha..inilah realitinya...hidup seorang bloggers dan programmer...baguslah tu...cukup time jadi alien...dan anti sosial! Tiada programmer, maka tidak la sempurna pekerjaan kamu yang mana, semua memerlukan sistem dan aplikasi untuk tujuan komunikasi dan mendapatkan data.. Hee

Anda Mungkin Meminati :

13 komentar:

  1. hahaha.. sleeping positions tu betul ke? saya xtahu la pula. kenapa tidur macam tu ?

    BalasHapus
    Balasan
    1. Itu cuma nak tunjuk yang programmer ni takde life je amy..heeee

      Hapus
  2. huishh sampai camtu sekali ke? kesiannye. tukar job la kalo gitu Amar hek hek hek

    BalasHapus
    Balasan
    1. Hekkkkkkkk..mmg nk tukar profession..
      Jadi chef lakk

      Hapus
    2. tukar je la Amar. join brader yg toke kedai haritu yg kata kalo taruk lampu lip lap kat sgboard kedai tu pon sempoi gak hehehe

      Hapus
  3. Pernah ade pengalaman jadi programmer. Memang tak ada lifeeeeee.

    Salam singgah dari segmen mialiana

    Done following

    http://fadzirazak.blogspot.com/

    BalasHapus
  4. Asalam ...nice info kita kena fahamlah kan...

    BalasHapus
  5. Asalam ada saja komen Etuza dekat blog saf walhal ada urusan antara kita..Astagfirullah..mujur Etuza sedar tadi..manusia mudah lupa. Tapi mohon kita jangan lupa solat. wallahualam..

    BalasHapus
  6. at least ada jgk kawan2 yang layan kat sini...klau sehari 2 3 post, kira ada life jgk la..tahniah!!bukan semua orang boleh ceburi bidang ni..camni la juruteknik sekolah Acik membebel bila orang panggil dia settelkan benda senang.

    BalasHapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih