banner-2017-mcj biznes shopee IKLAN SEWA Pengedar Shaklee Bangi

28 Desember 2014

Terima kasih semua

Terima kasih kepada bloggers semua yang sudi menyertai Giveaway untuk bloggers aku dan dengan kerjasama berberapa sponsor dari bloggers hebat, alhamdulillah sambutan mengalakkan, dan pemenang akan diumumkan pada 30/12/2014, insyallah aku akan buat lagi di lain hari, mungkin jumlah hadiah akan ditambah, tujuannya tidak lain, untuk menghargai rakan rakan bloggers dan agar dapat mengeratkan silaturrahim walaupun melalui online virtual. Banyak manfaat yang boleh diperolehi bila wujud program seperti ini. 

Di dalam kemeriahan menyertai Giveaway, kebetulan ada pula kisah sedih dan duka yang terjadi seperti musibah banjir dan kehilangan pesawat air asia indonesia yang dalam perjalanan dari surabaya ke singapura. Apa pun sama sama lah kita berdoa ya agar semua nya seperti sediakala dan sentiasa di lindungi Tuhan dan semoga semuanya selamat.


Kepada bloggers yang di timpa musibah banjir, aku doakan agar mereka tabah, sentiasa selamat dan minta di jauhkan dari sebarang malapetaka dari musibah ini serta di lindungi Tuhan. Amin, hanya doa yang mampu aku kirimkan. Kasihan dengan nasib mangsa mangsa bencana. Jika tidak mampu membaca surah alquran walaupun seringkas surah sekalipun, berdoalah dan ungkaplah kata kata yang baik buat mangsa mangsa banjir. Hari ini hari mereka, esok manalah tahu hari kita? Hidup ini ibarat roda..fahamilah situasi mereka


Terima kasih kerana memberikan pandangan, kritikan dan teguran di dalam dunia bloggers, sebagus bagusnya biarlah menerima pandangan secara terbuka, dan ada give and take. barulah meriah dunia bloggers kan? siapa lah blogger tanpa bloggers? janganlah syok sendiri dan sombong. setiap orang ada kelebihan masing masing, jadi, usahlah sombong dan bangga diri sangat.

Aku dengan ini mengumumkan, Giveaway ini ditutup. dan proses untuk mengira jumlah dan pengumuman akan di lakukan dalam masa terdekat, giveaway ini dianjurkan oleh aku dan aku bertanggungjawab terhadap masalah yang berlaku. Jika berlaku sebarang kesulitan, bolehlah email pada aku di safirulamar@gmail.com

Anda Mungkin Meminati :

5 komentar:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih