Banner blog safirulamar 2020 skytechcreative bizness shopee Pengedar Shaklee Bangi

16 Desember 2014

See you tomorrow live forever



Dah lama tak dengar lagu ni dari Spice girls-Viva forever..Hasta Manana viva forever. (See you tommorow, live forever) Zaman kanak kanak berlalu begitu sahaja..kan? Rindunya zaman tersebut...kita bermain, berseronok, berimaginasi...andai masa tersebut boleh dikembalikan...alangkah seronok.

Viva forever, I'll be waiting , Everlasting, like the sun, Live forever, For the moment, Ever searching for the one

Anda Mungkin Meminati :

10 komentar:

  1. oh lagu niiiiii. lama tak dengar dah. baru tahu tajuk dia. hahahaha

    BalasHapus
  2. Acik minat jugak spice girl ni..viva forever

    BalasHapus
  3. saf..tak dapat dengar line kurang power..akan dengar next time..harap cepat ja line nanti

    BalasHapus
  4. suka tengok slide show header tu..terbaik

    BalasHapus
    Balasan
    1. Hee..erm nanti sy email design tu..bolehlah letak di blog tuan.

      Hapus
  5. oh... feeling sentimental today bro? aku layan jugak lagu ni dulu, memang rasa nostalgia lah, lagu 'mama' dorang pun best ;3

    BalasHapus
    Balasan
    1. Sekali sekala layan lagu camni best juga beb...gua metal...! Heee

      Hapus
  6. viva forever.. i'll be waiting..
    everlasting, like the sun..
    live forever, for the moment..
    ever searching for the one~

    fuhhhh lalala mmg layan gak kdg2 lagu ni hehe

    BalasHapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih