Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Tuesday, July 22, 2014

Original Atau Palsu (Samsung Only)

Sekarang ni zaman gajet, dari budak2x sampaikan ke orang tua semuanya ada smartphone. Pergi toilet,makan, dating, melepak dengan rakan dan keluarga mesti nak bawa gajet. Siang malam asyik menghadap je, masyarakat sekarang menjadi pendiam dan tak bertegur sapa.

Apa yang membezakan gajet/handphone korang dengan rakan rakan ialah palsu-klon atau original. Kan? Semua orang nak original, malulah kalau beli yang palsu ye tak? Kadang kadang kita kena tipu dengan jurujual, contohnya dekat RnR hentian rehat. Tiba tiba ada orang datang nak jual handphone, nampak macam sama bentuknya, padahal palsu, sekarang ni banyak copycat atau nama lain tiruan.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi