banner-2017-mcj bkecik-skytech

Wednesday, July 23, 2014

Akibatnya


Tu lah nak sangat parking kat tempat yang tak sesuai dan bukan ditempatnya.Tak padan dengan basikal, rasakan akibatnya. Lain kali jangan buat lagi tau. hahaha

Resume

Haha. Macam menarik je resume dalam bentuk coklat. Nanti masa interview nak buat macamni. Barulah orang yang menginterview puas hati, dapat makan coklat dan dalam masa yang sama dapat lihat resume.

Crush On You Candy

Dulu nak tengok dan install pun malas, di katanya game entah apa apa dan game budak budak. Tapi sekarang ni, dah addict gila dengan game ni. 

Crush On You Candy

Best juga, bila dah faham flownya, saya kini dah tahu macamana nak dapatkan banyak bom,trick dan cheat, siapa yang belum install game ni lagi, install lah, baru korang tahu apa itu erti kehidupan seekor katak yang dibawah tempurung.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi