banner-2017-mcj IKLAN SEWA UA SIGNATURE

Minggu, Juli 27, 2014

Bukan untuk orang lain

Bukan untuk orang lain

Kadang kadang kita teringin nak jadi macam orang lain dan tunjuk lebih baik dari orang lain. 

Kita tidak pernah berpijak dibumi nyata dan tak sedar pun yang kita sebenarnya adalah yang terbaik bagi orang yang sayang diri kita.

Rancang Perjalanan

Sebelum pulang ke kampung,  rancanglah perjalanan anda semua, kalau tidak boleh driving di waktu malam, driving lah diwaktu siang.

Sebelum driving, pastikan tidur secukupnya, kalau tidak cukup tidur, takut anda beraya di hospital swasta atau kerajaan.

Kisah Hamdan (Episod 6)

Walaupun Lauren petah dalam berbicara siang dan malam tanpa henti ketika berjumpa dengan Hamdan, tidak sedikit pun Hamdan menyimpan rasa bosan didalam dirinya untuk mendengar apa yang dikatakan oleh Lauren.

Hamdan suka dengan gaya dan kepetahan Lauren dalam berbicara, dari isu sejarah kesultanan melayu, politik hinggalah ke isu makanan. Lauren suka makanan melayu terutamanya makanan dari jawa iaitu Tempe. 

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi