Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit UA SIGNATURE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Thursday, August 07, 2014

Taknak kawan slash lagi!!

Cita cita aku masa kecil nak jadi slash guitars kumpulan Gun n Roses. Memang style! sepatutnya aku memilih menjadi anggota penyelamat bomba, tetapi disebabkan kehebatan slash dalam bermain guitar, aku memilihnya sebagai ambisi aku.

Taknak kawan slash lagi!!

segmen : blogwalking MERDEKA bersama ayuinsyirah

segmen : blogwalking MERDEKA bersama ayuinsyirah

Selesai masalah

Sebelum ni susah nak tidur bila malam, kalau tidur pun lewat. Kalau paksa tidur mesti migrain dan tak nyenyak.

Selesai masalah

Ada orang kata, sebelum tidur, makan dulu baru boleh tidur. Untuk menjadi manusia yang efisyen, makan, tidur tidak digalakkan, ini kerana bagi mengelakkan menjadi tabiat harian, malas,obes dan menjadi hobi.

Kalau interview kerja, bos tengok kerja sebelum ini makan tidur, tidur makan. Kau terima padahnya. 

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi