Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit UA SIGNATURE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Thursday, October 02, 2014

Puas cari..

Puas cari merata rata, mana pergi cermin mata ni? habis semua orang kena marah..cari punya cari..tak jumpa, rupa rupanya tersangkut dekat kepala....nampak sangat dah nyanyuk, rambut pun dah beruban, hari hari mengadap coding script dan design..tua sebelum waktu.

Benci cari barang hilang ni, biar berselerak macamana sekalipun, pasti boleh jumpa, jangan ada orang kemas kan je, pening aku nak re-think..hehe

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi