Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit UA SIGNATURE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Friday, October 10, 2014

Tunaikan hajat..

Tunaikan hajat..

Hari ini bawa family pergi makan dekat muar. Lepas kan hajat diorang. Pekena mee bandung dan soto. Lepas tu bawa diorang makan satay pula, satay kena beli dan order pagi pagi, tengahari dah habis!. Semua nampak happy. Sedap mee bandung dekat sini, kalau dah namanya muar...hehe

Mee bandung yang sebetulnya lepas pukul 12 tengahari baru ada, itu yang special ada udang galah, waktu pagi menu biasa biasa macam soto, roti canai dan lain lain. Tapi kami punya pasal, mereka tumis perencah mee bandung, dekat johor ni, dari mee bandung, cendol sampaikan ke nasi briani semuannya best..terasa nak pakai baju JDT sekarang ni...haha

Orang orang kat muar ni pun tak sombong...senang di ajak berbual...

Nak pergi muar..

Kalau duduk melaka, tak singgah johor, tak sah! .setiap minggu mesti pergi johor samaada muar, mersing, endau, segamat, tangkak, atau kluang.

Dekat johor ni banyak makan sedap sedap, asam pedas, mee bandung..semuan nya la...sedap. lepas tu banyak pekan pekan lama, memang tenteram je..

Awek awek pun, manis belaka...jom singgah johor...

Charger tertinggal

Alahai macamana charger laptop boleh tertinggal dekat office pula ni? nak ambil macam leceh pula, jauh nak ke office..kalau datang sekarang, macam takut je, tunggu la tengahari sikit, baru datang ambil..

Melaka, 10/10/2014, cuti hari jadi TYT, cuti-cuti macam ni, boleh lah fokus pada blog dan buat modul untuk kelas joomla minggu depan. hai, tak pasal-pasal, nak kena pergi ambil charger dekat pejabat...minyak dah le mahal sekarang ni,..hehe

Birthday Giveaway by Shad

Greetings and Assalamualaikum to all
Jemput Join

Birthday Giveaway by Shad

Klik Banner untuk Join


Birthday Giveaway by Shad dianjurkan oleh Shad dan disponsor oleh 

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi