Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit UA SIGNATURE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Thursday, October 16, 2014

Keep in touch!

Keep in touch!


Terima kasih kerana datang menjenguk blog saya. kalau jenguk tu, klik lah iklan ya, jasa mu dikenang...(teringat slogan dekat bas sekolah masa pergi rombongan sekolah yang bertulis jasamu dikenang) haha



Keep in Touch and all the best of you..

Joomla web class (hari pertama)



Antara peserta yang hadir kelas membina laman web joomla, hari pertama 15/10/2014 ada sedikit gangguan, kerana terdapat masalah teknikal melibatkan hardware sedikit sebanyak memberikan impak kepada aku dalam menyampaikan ilmu kepada peserta.

Rata rata peserta berminat untuk belajar, semangat yang kental walaupun tiada basic html, yang penting ada minat.

Hari kedua, 16/10/2014. Pihak penganjur akan membekalkan tambahan laptop bagi memudahkan proses pembelajaran! Jangan risau! Belajar sampai pandai! Tak faham , bertanya! Kejayaan dan ilmu milik setiap individu, asalkan tidak sombong dan usaha! tak rugi pun berkongsi ilmu dengan orang lain, bila kita kita berkongsi ilmu, kita makin bijak setiap hari, kerana sentiasa refreshment...

Terdesak nak duit

Terdesak nak duit

Terdesak nak duit2

Ini kes tetak, rompak dan samun yang berlaku di Melaka baru baru ini. Kejadian di pusat latihan memandu top sprint, kandang berlaku sekitar pukul 3.00 pagi dan selang satu hari di kedai runcit di bukit tembakau, melaka.

Menakutkan..kerana duit orang sanggup membunuh, langsung tiada perasaan kasihan sesama mahluk, yang penting apa yang di hajati tercapai walaupun bukan milik mereka. Ah, peduli apa mereka! Hidup mesti diteruskan! Barangkali itulah luahan si durjana! 

Keadaan kos sara hidup yang tidak menentu membuatkan masyarakat tidak siuman dan terdesak?

Kerana hendak menuang minyak motor sanggup berbunuh? Atau kerana sebatang rokok sanggup memukul? Oh dunia..kembalikan aku ke zaman dinasour..

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi