Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit UA SIGNATURE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Sunday, October 26, 2014

Tempat best di PD?

Esok sampai selasa ada training web development open source plone di Port Dickson. Lokasi nya di Thistle hotel, katanya di area telok kemang! Banyak resort eh dekat pd ni, yelah ada pantai..kalau kat Melaka, habis di tambaknya dengan pasir!! Ada pun dekat pantai puteri je kalau nak tengok pantai! Dekat klebang..korang pandang jelah tugu 1 Malaysia yang dah kopak kopak tu..hahaha

Aku biasa pergi pd ni, comfirm tak sesat nye! Haha ..tapi kan thistle hotel tu kat mana eh? Emm tak pernah dengar, kalau pnb ilham, permaisuri resort  atau glory beach resort tu tahulah!!

Takpe guna waze dan papago je..hehe..kadang kadang takut guna waze..entah mana ceruk hulu di tunjuk jalan! Haha..tapi last last jumpa juga! Hehe..hidup bergantung pada internet jelah! Kalau nak tanya orang pd..belum tentu ada yang boleh jawab kat mana lokasi nye..! Kalau korang tahu, boleh tak bagitahu landmark nye..?

Orang luar datang kat melaka, tanya lokasi sesuatu tempat pun, kadang kadang susah nak jawab..hahaha..apa la punya orang Melaka..! Yang aku tahu, kedai komputer dan tempat memancing terbaik je! Haha

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi