Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE IKLAN UA SIGNATURE

Monday, November 17, 2014

Sekejap je masa berlalu

Sekejap je masa berlalu, hari bertukar hari, tahun bertukar tahun dan masa terus berlalu begitu sahaja, dalam masa yang sama, tiga bulan masa diberi, hilang dan berlalu begitu saja..! tahu tahu lagi seminggu nak tiba deadline!! ermm..baru mencabar buat last-last minit, kan? kan? haha apa pun result tetap ok

Adrenalin ku bergerak laju, pandangan ku ke langit biru, berlari laju, ku terbang tinggi, menuju ke langit itu..nah! rasakan bahang nya! sambil buat assignment sambil mendengar lagu adrenalin dan gemuruh dari faizal tahir membuatkan semangat membuak dan semakin memuncak muncak nak menyiapkan tiga assigment ni...sekejap je masa berlalu...hero hindustan biasanya last-last minit datang dia punya kuasa sakti..

Aku cinta hayat lalu...berikan aku kuasa sakti! layan lagu carpenters jap la..kasi tenangkan jiwa lara ni...haha



Install Brushes Photoshop

Ada banyak perisian yang menyokong pembinaan design, antarannya seperti adobe illustrator, adobe pagemaker, paint, adobe photoshop dan sebagainya, bagi installation brushs kali ini, aku akan tunjukkan cara cara install brush untuk adobe photoshop bagi versi CS 3, boleh juga diguna pakai cara yang sama di perisian versi sebelum dan selepas..

Sebagai designer, anda mungkin tiada masa dan tiada idea kadang kala, kaedah ini mungkin mempercepatkan proses merekabentuk artwork anda semua..

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi