Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Friday, December 26, 2014

Balik rumah awal dari kebiasaan

Hari ini balik rumah awal dari kebiasaan sebab ada hal mistik dekat office berlaku, dengar orang cakap, sebab tak masuk office sangat minggu ni, outstation je manjang. hehe, orang cakap, hujung tahun ni, kena close akaun, dah boleh kira untung rugi perniagaan. hehe, belanja pun boleh tahan, maklumlah dah hujung tahun kan? 

Berbalik kepada hal mistik di pejabat, aku di nasihatkan oleh seorang kerani, supaya jangan stay lama sangat, sebab takut ada yang menganggu, tiba tiba aku panik dan kemas laptop...hahaha, kata budak tu, hari tu boss naik office malam sebab nak sign dokumen segala macam, tiba tiba dengar suara perempuan mengilai di dalam bilik server! puii! duduk dalam bilik server pulakkkkk dahhh! hebat hantu sekarang, nak duduk dalam bilik sejuk je sekarang ni, main internet ke atau tengok movie aku pun tak tahu lah! 

Biasanya aku kalau tak masuk pejabat di siang hari, malam atau lewat pagi naik jap, tengok apa dokumen yang urgent atau selesaikan apa yang patut, bos besar pun begitu juga...tapi sekarang ni macam mana? rosak program aku lah macam ni! pergi main jauh jauh lah...pergi lah duduk kat jabatan lain...department IT juga yang kau nak duduk...dalam bilik server lak tu! puiii!

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi