banner-2017-mcj skytechcreative bizness shopee

8 Januari 2015

Jangan di pendam duka lara

Kepada semua pemenang pemenang giveaway yang mana sudah terima hadiah sama ada berupa wang tunai atau berupa barangan fizikal, sila beritahu saya sama ada melalui blog aku, sms, whats app, ataupun melalui email, ermm bukan apa, aku risaulah, samaada dah dapat ke atau belum, yelah hak orang, jangan main main. 

Jika view di entri post pemenang giveaway (lihat SINI) status dah selesai atau masih dalam proses penghantaran, tapi deliver atau tidak? sudah dapat ke belum? ewah ewah...

Jangan di pendam, jangan pula di caci, ada pelbagai saluran boleh guna..boleh tanya aku. sila email di safirulamar@gmail.com, taknak lah cakap cakap belakang, korang happy, aku pun happy. Aku boleh follow up pada sponsor sponsor giveaway. hehe..jangan risau dan sedih. 

Dah dapat ke belum ?

Anda Mungkin Meminati :

12 komentar:

  1. saya saya..belum dpat sebab saya tak menang... hihi

    BalasHapus
  2. brg dh smpi smlm..tp sy bru p amik kat pos laju td...nanti esok sy buat entry khas.. hehe..thanx pd anamizu dan safirul ye

    BalasHapus
    Balasan
    1. Alhamdulillah dah sampai.. dah baca dah entry Mila :)

      Hapus
  3. wah..tahniah kepada pemenang =)

    BalasHapus
  4. kalau ada yang tak nak, pass sini ye

    BalasHapus
  5. pass yang bawah ni pon bleh . hehee

    BalasHapus
  6. hehe ada ke yg xnak? sini pon boleh bagi kalo ada yg xnak =D

    BalasHapus
  7. saya dah dapat bbrapa hari yg lalu .. ,tadi baru bagitahu Dr. ehehe..terlupa..eksaited sangat
    hahaha..tak nak bagi saya juga..lol

    BalasHapus
  8. Ada buat contest ke bro?
    kiranya sy dah terlepas la ni.
    tak acii
    buat contest lagi. Sy nak join. Haha
    baru perasan ada 2 kotak komen.
    confuse nak komen atas ke bawah.hehe

    BalasHapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih