banner-2017-mcj biznes shopee IKLAN SEWA Pengedar Shaklee Bangi

9 Januari 2015

Speechless present

Haha..inilah hadiah yang paling mengejutkan dan lawak..ok la tu lebih kurang je sebutan kan? kan? kan? siapa yang dapat hadiah macam ni, memang geram dan comfirm patah hati, yelah kan, excited nak dapat ipad punya pasal, nak beli bukannya murah..!

Dulu pernah kena masa hadiah hari jadi..kotak punya lah besar..berpuluh puluh kertas hadiah di balutnya...last-last dalam kotak tu..ada tabung katak! ermm..sabar jela..apa apa pun. Syukurlah ye apa yang ada walaupun tak lama lagi nak kena GST...

Nak lihat apa hadiah yang speechless sangat tu, tekan Baca selanjutnya dibawah ini..haha

play to much


Anda Mungkin Meminati :

16 komentar:

  1. Hahahahhahahahahahha. Confirm jiwa je lepas bukak. Hehehehehe

    BalasHapus
  2. stress...sakit hati...menyampah...rasa nak lempang lelaju je..

    BalasHapus
  3. alamak dah klik..harap ada hadiah yang menggembirakan..alamak ..jan 2015 dah ni..heheheh

    BalasHapus
  4. tudia ini baru betoi Eye Pad. hahaha

    BalasHapus
  5. hahaha..adoi.sabau jer lah =)

    BalasHapus
  6. Haha.. ni betol-betol eye pad :)

    Salam perkenalan.

    BalasHapus
  7. ingatkan awk yg dpt adiah hihi

    BalasHapus
  8. hahaa.....dapat gmbr dari FB....ermm

    BalasHapus
  9. hahahah..mmg la patah hati,kotak tulis lain,isinya lain..
    ada lagi satu tu,kotak iphone6,dalamnya ada nasi..lol.. kecewa ja..

    BalasHapus
  10. hahaha.. jadilah tu daripada xde..

    BalasHapus
  11. haha..kreatif tak bertempat..

    BalasHapus
  12. Ku sangkakan ipad.
    rupanya eye pad.
    hahaha.
    naya la ehh
    musnah perasaan

    BalasHapus
  13. Haha ni troll sangat ni :)

    BalasHapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih