banner-2017-mcj biznes shopee IKLAN SEWA Pengedar Shaklee Bangi

10 Juni 2015

Kalau orang dah tak sudi

Orang kalau dah tak sudi nak tolong, macam macam alasan di berikan, itu tak boleh ini tak boleh, nak cakap direct takut serba salah takut tak sampai hati, jadinya, lengah lengahkan lah sampai orang yang minta tolong tu give up.

Pedih ulu hati kalau kena macam ni, yelah, aku ni tak faham, so, mintalah tolong dengan orang kan, apa lah salahnya, yela, aku faham sangat, kalau orang dah tak sudi, nak buat macam mana kan, kan, kan, aku give up! stress aku menghadap server tak guna ni! 

Anda Mungkin Meminati :

3 komentar:

 1. Cuba kena dekat orang tu, lepas tu kita buat benda yang sama. Confirm bercakap sampai bila-bila. Hmm

  BalasHapus
 2. Tuh le...apa lah salahnya..cakap terus terang..tak boleh...
  susah la macam ni...macam apa entah dibuatnya kita ni...kalau diorang minta tolong...kita bantu sebaik baiknya....
  kesian aku!

  BalasHapus
 3. tu la..kdg2 macam2 alasan org kat kita

  BalasHapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih