banner-2017-mcj biznes shopee IKLAN SEWA Pengedar Shaklee Bangi

4 Juni 2015

Nak jaga kesihatan

Sudah 2 minggu aku dah berhenti rokok, sebabnya nak jaga kesihatan haha dan dalam masa yang sama harga barang naik, minyak naik, semua naik. Mana tahan!

Kalau dah namanya perokok memang tak dapt lari dari asap, dan untuk menghilangkan ketagihan itu, aku beli vape dan perisa yang aku paling suka ialah fluckin flava (honey dew).


Semalam flavor ni habis..bila pergi kedai vape, takde stock sebabnya flavor ni top katanya. Jadinya..semalam aku mula hisap rokok semula...haha


Anda Mungkin Meminati :

4 komentar:

  1. adeh.....beli lah gula2 wt kunyah kalo xleh tahan sangat..cmno nak benti gtu? hehe

    BalasHapus
  2. makan gula2 untuk permulaan.. :)

    singgah sini & join tau ^^
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/05/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

    BalasHapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih