Banner blog safirulamar 2020 skytechcreative bizness shopee Pengedar Shaklee Bangi

17 Juni 2015

Selamat hari raya

Eh esok puasa dah ye, mood raya tahun lepas pun tak habis lagi, dah puasa balik dan lepas tu raya lagi..apa persiapan korang dalam menyambut ramadhan ni? aku biasa jelah, takde apa persiapan, tengah bulan, faham faham jelah! heee

Semoga di bulan mulia ini, kita sama sama di berkati dalam apa jua tindakan, kurangkan gosip kata mengata, jaga penglihatan, berbuat baik sesama manusia dan mahluk dan dalam masa yang sama, buang dan elakkan segala yang makruh dan perkara yang boleh membatalkan puasa.

Bulan puasa ni, banyak kerja nak kena selesaikan termasuk dengan assignment semester yang memeningkan kepala, hampir meletup dah ni...

Ikhlas dari aku, Selamat hari raya dan selamat berpuasa.

Anda Mungkin Meminati :

2 komentar:

  1. amboii..mood raya tahun lepas tak habis lagi...selamat berpuasa dan menyambut hari raya en safirul

    BalasHapus
  2. uiii. awalnya wish.. hehehe. raya mana tahun ni?

    BalasHapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih