Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit UA SIGNATURE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Monday, July 20, 2015

Mula bekerja

Raya aku sudah habis selepas sembahyang raya, alhamdulillah tahun ni aku sempat bangun pagi untuk sembahyang raya, bagi aku, yang paling bermakna adalah ketika sibuk memasak di dapur pada petang raya dan di malam harinya takbir.


Hari ini, aku dah mula bekerja, hasilnya aku bergumbira di pejabat dengan sewenang wenangnya tanpa sebarang gangguan. Selamat hari raya kepada kalian semua, maaf zahir dan batin.

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi