banner-2017-mcj IKLAN SEWA UA SIGNATURE

Selasa, Agustus 25, 2015

Terlepas pandang

Alahai, aku sibuk bina website, sistem orang lain, dalam masa yang sama website aku sendiri pun 'terlepas pandang', bila orang tanya ada website tak? aku cakap..ermm errr errrr errr..segan aku, dan seperti biasa, alasan yang di berikan website under construction! heee

Nanti kalau ada masa, aku nak buat lah, bukan apa, untuk meningkatkan lagi keyakinan pelanggan terhadap company kecil kecilan aku ni, boleh order secara online kan? ermm tak boleh jadi ni, kena buat juga website, atleast blog pun takpelah.

Biznes IT, tapi website pun takde...poodahh!

4 komentar:

  1. sifu website musti kena ada website gak tu hehe

    BalasHapus
  2. Nak tanya, berapa ya harga untuk buat website? Hehehe. Pm2.

    BalasHapus
    Balasan
    1. Bajet awak cmana? Depend on requirement...nak website cmaba? Call sy 0166474201

      Hapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi