banner-2017-mcj bkecik-skytech

Tuesday, January 13, 2015

Salah hantar SMS

Apa punya member..tak boleh harap, aku suruh hantar mesej kat aku supaya boleh tunjukkan pada orang rumah yang malam ni ada meeting, kau salah hantar kat bini kau lak apahal? last last dua dua tak dapat keluar rumah...kalau sms ajak lepak lepak jangan harap lah nak lepas, kena hantar sms bunyi macam penting seperti hal kerja atau yang mendatangkan wang baru dapat lampu hijau.

Baru nak pakai baju Batik...boleh lah lepak dangdut atau Hard rock cafe...haha

Oleh kerana aku tak dapat keluar..duduk rumah update blog jelah, apa nak buat, tak boleh harap! aku bukan takut bini ye, masalahnya HARIMAU tengok bini aku HARIMAU pun takut kat dia...nampak? dasyaaaattttt..

Duduk rumah sambil layan lagu The Beatles dan John lennon pun best gak.....kepada kawan kawan yang dapat keluar rumah...nasihat aku...jangan tingal dakuuuuuu!

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi