Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Tuesday, January 27, 2015

Mengintai gadis mandi

Erm dah lama tak mengintai gadis mandi! eh eh eh eh...salah tulis lak! haha..sebenarnya dah lama aku tak jenguk blog sendiri, ceh! ermm...macam bertahun tahun lak kan..padahal baru 3-4 hari! 1 hari tak buka blog..dah tak tentu arah hehe..apatah lagi jenguk blog korang semua, apakah daya aku terlalu sibuk dengan kerja melibatkan programming dan web design sekarang ni sehinggalah ke bulan Februari. Memang padat dan kepenatan dibuatnya, jumpa orang sana sini, dah macam superman! siang ke malam padat, mengalahkan perdana menteri jumpa orang sana sini..takpelah yang penting ada usaha daripada takde kan? kan? jumpa 10 orang..melekat lah 1-2, kalau jumpa 100 orang? Main golf walaupun driving range pun jadi! haha...

Rajin korang semua update blog ye? tak pernah miss langsung. hehe, semangat yang penting! Ada je idea idea datang kan? kan? baguslah..yang penting jangan membuang masa, berblog juga aktiviti berfaedah, tolong jangan salah faham dengan bloggers seperti kami, dari kami melepak tak tentu hala, baik buka laptop dan update sesuatu, dapat juga duit dari iklan yang running! Pengunjung pun dapat manfaat dari setiap apa yang di kongsikan di blog..bloggers pun boleh jana pendapatan!


PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi