Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit UA SIGNATURE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Thursday, February 19, 2015

When you tell me that you love me




In a world without you , I would always hunger, All I need is your love,  to make me stronger,  And baby Everytime you touch me, I become a hero, I'll make you safe No matter where you are And bring you.. Everything you ask for, Nothing is above me, I'm shining like a candle in the dark, When you tell me that you love me...:) 

Kelakar lah anak anak ni

Takut badut? ermm Si Qayyum Rayqal dan Sofiyyah Az Zahra takut betul nak lihat badut..entah apa yang takut sangat entah..hee..tapi diorang suka makan Mac Donald, mungkin sebab ada happy meal, dapat mainan dan nugget...

Si abang macam biasalah...si adik yang loghat mengada ngada, badut tak gigit dia pun..dia cakap badut gigit dia lah, dia eeeendang (tendang) badut lah...kelakar bila layan budak budak ni...seronok dengar diorang berbual..haha

Si abang ni lak boleh cakap dengan aku..cuba adik buat rambut macam daddy..mesti adik takut, dan jadi badut..! ciss! rambut aku macam badut ke? nak kenaaaa ni! heee

Kelakarlah anak anak ni...

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi