banner-2017-mcj bkecik-skytech susupisangnilofa IKLAN SEWA

Sabtu, Januari 02, 2016

Berminat?

Sempena tahun baru ini, aku bercadang nak memberi sedikit rezeki yang aku perolehi sikit buat korang semua, ala kira macam bersedekah la kan? dan ini juga sebagai tanda aku menghargai korang semua.

So, dipendekkan cerita, aku nak adakan giveaway untuk bloggers part 2, sebelum ini di part 1 (boleh klik sekali untuk melihat), ramai yang menyertai, kali ini hadiah lebih menarik dari sebelum, cuma aku mungkin tidak keseorangan, maksudnya, ada sesiapa tak nak join dengan penganjur dan jadi sponsor?

Kalau ada sesiapa yang berminat nak menyertai menjadi pihak sponsor, bolehlah email saya di safirulamar@gmail.com ,  korang boleh tulis nama blog korang dan apa hadiah yang nak di beri. Kalau semuanya berjalan dengan lancar, pertengahan bulan januari 2016, program ini akan berlangsung.

Hadiah? ermm seperti biasa wang tunai, produk produk lokal tempatan keluaran anak tempatan dan ? hehe

3 komentar:

 1. Asalam Saf ..Etuza bagi sponser ya..tapi produk ya..saya sponser 1 kotak white coffee dan 1 kotak milks tea ya..so dua kotak lah ..boleh terima ke? hehehe..teruskan niat bersedekah..ya.atur elok2

  BalasHapus
  Balasan
  1. ok cikgu..saya akan aturkan dalam masa terdekat..nanti saya inform cikgu semula...tkasih

   Hapus
 2. saf ..tak payah lah email ya..direct ja kat ruangan komen ini..tak apa..asal saf tahu saya offer sponsor ya

  BalasHapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi