banner-2017-mcj outdoor IKLAN SEWA UA SIGNATURE

Sabtu, Januari 02, 2016

Siapalah aku

Selamat tahun baru 2016 kepada anda semua, terima kasih kerana sudi membaca blog aku, dan aku sangat menghargainya, tanpa anda semua siapalah aku. Bila tahun baru tiba, bermaksud harapan, azam baru atau sebagainya, dan bagi aku, sudah semestinya yang selalu bermain di fikiran korang semua termasuk aku, ialah Harapan dan Azam! 

Tahun baru 2016 ini, aku berazam, hendak menjadi lebih baik, sentiasa bertolenrasi, dan bekerja bersunguh-sungguh. Itu azam baru aku, dan harapan aku, hendak menjadi yang terbaik dari setiap sudut kehidupan dan sentiasa cemerlang.

Dalam islam, istilah tahun baru 1 Januari tidak wujud, kita menyambut tahun baru pada 1 muharam. Apa apa pun, aku sentiasa mendoakan kesejahteraan korang semua, sentiasa dimurahkan rezeki dan di kurniakan kesihatan yang sihat dan sentiasa ingat tuhan. 

1 komentar:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi