banner-2017-mcj IKLAN SEWA UA SIGNATURE

Sabtu, April 09, 2016

Semoga Bermanfaat Kepada Anda

Kandungan yang bermanfaat di dalam blog atau website sekurang kurang nya membantu pelayan web mendapatkan maklumat maklumat yang di perlukan oleh mereka, kongsikan lah kandungan yang bagus dan tepat, ini membantu meningkatkan trafik blog anda dalam masa yang sama menambahkan pendapatan anda sebagai bloggers.

Alhamdulillah, apa yang aku kongsikan sedikit ilmu di blog ini, sedikit sebanyak menjadi rujukan orang ramai yang melayari internet terutamanya bagi yang membuat carian di google.

Template blog aku ni versi lama, versi standard, susah sikit bila nak implement HTML ke versi HTML versi yang terkini iaitu HTML5. Semoga perkongsian maklumat dari aku ini memberi manfaat kepada korang semua, jika bermanfaat alhamdulillah, ini semua saham akhirat.


Ilmu pengetahuan ini luas, sekarang dah mudah, hanya melalui carian enjin sahaja.Namun begitu bergantung kepada SEO (Search Engine Optimazation) Blog, ini penting bagi memboleh kan carian enjin menletakkan website/blog anda di carian pertama enjin carian.

Semoga blog ini bermanfaat kepada anda

1 komentar:

  1. Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, juga jika anda ingin membeli rumah di atas ansuran bulanan kita juga boleh menjual rumah untuk anda. supaya Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com, Mungkin ada banyak sebab mengapa anda perlu akses kepada beberapa wang tunai tambahan - daripada yang tidak dijangka pembaikan kereta atau rumah untuk membayar perkahwinan anda atau cuti khas. Tetapi apa sahaja yang anda memerlukannya, apabila anda meminjam antara $ 5,000 USD untuk 100,000 USD di atas.

    pengkhususan Syarikat.
    1) Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%.
    2) Kami juga boleh membeli sebuah rumah pilihan anda dalam mana-mana lokasi pilihan anda

    BalasHapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi