banner-2017-mcj bkecik-skytech susupisangnilofa IKLAN SEWA

Sabtu, Mei 14, 2016

Belajarlah Demi Masa Depan

Sekejap je dah semester 8, lagi berberapa semester sebelum grade, semoga di permudahkan segala urusan, memang pening memikirkan duit nak bayar setiap semester, itu tidak termasuk dengan bayaran denda lewat register course dan repeat paper.

Kepada korang yang berhasrat taknak sambung belajar lepas habis SPM, belajarlah, kerana hidup ini semakin mencabar, apa yang penting, naik taraf dahulu diri sendiri sebelum menunding jari kepada orang lain.

Masa berlalu hari demi hari, bulan ke bulan, tahun ke tahun, alangkah sayangnya jika kita masih bersikap sambil lewa dan seperti melepaskan batuk di tangga, bukan menunjuk yang diri aku bagus, cuma sekadar nasihat. Kalau aku pandai, aku tak sambung belajar.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi