banner-2017-mcj IKLAN SEWA UA SIGNATURE

Selasa, Mei 24, 2016

Harap Harap Lulus

Risau dengan keputusan peperiksaan semester lepas subjek Matematik tambahan, memang susah betul, aku memang lemah matematik ni, dapat markah pun cukup cukup makan je, takpelah yang penting lulus, harap harap tuah memihak kepada aku. Letih lah nak menghadap matematik lagi, dah tak larat, macam nak meletup otak.

Petua orang pandai matematik ni, kalau tak dapat jawab soalan peperiksaan, tulis formula je, dah dapat markah dekat situ. Masalahnya masa peperiksaan matematik, formula pun lupa! tapi takpelah harap harap lulus. Amin

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi