blogbanner2020betul skytech2020new iklansewa latihanICT

25 Mei 2016

Hilang Ingatan Sekejap

Alhamdulillah, berkat kemaskini blog setiap hari, banyak iklan CPUV Campaigns yang melekat, kali ini iklan dove, watson, mc donalds, dan wolkswagen. Semoga duduk lama sikit ya. hehe, sekarang ini, nak di katakan kemaskini blog kerap sangat tu takdelah, sebab sibuk sedikit dengan kerja di pejabat.

Kalau buat entri pun merepek repek je, cukuplah sekadar perkongsian maklumat dan diari kehidupan aku, segala maklumat, perjalanan, mungkin kisah aku tidak sempat untuk di buku kan, tapi aku menulis hal peribadi, kisah dan hal aku di dalam blog ini, untuk sebagai rujukan aku mungkin hari ini, esok, lusa dan selama lamanya.

SIbuk dengan urusan kerja di pejabat

Bukan apa, seronok bila baca semula kisah kita sebelum ini kan? Macam macam kisah pahit manis kita kongsikan dalam blog. Dan ini semua kenangan yang tidak akan dapat di lupakan sampai bila bila, dan yang dah lepas tu biarlah menjadi sejarah dan posting yang di letakkan di blog jadi berguna sebagai rujukan aku di suatu hari nanti, yelah, kadang kadang aku hilang ingatan sekejap, dan terpaksalah aku rujuk tutorial yang aku buat sendiri, hahaha

Anda Mungkin Meminati :

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, terima kasih.

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih