banner-2017-mcj IKLAN SEWA UA SIGNATURE

Senin, Mei 09, 2016

Janam Janam

Langsung takde apa apa perasaan pun tengok filem ada apa dengan cinta 2, jalan cerita macam cerita hindustan, akhirnya bertemu jua cinta sejati di penghunjung cerita nya. Seperti yang semua orang tahu,  Indonesia memang banyak tempat menarik untuk di lawati, dan kemungkinan filem ini salah satu tujuannya ialah mempromosikan produk pelancongan indonesia dan sempena tahun melawat indonesia 2016. Hai...teringin nak ke indonesia, tapi apakan daya..belum berkemampuan,

Mungkin filem ini kesinambungan dari cerita ada apa dengan cinta 1, kan? apa apa pun, memang janam janam betul lah, hehe.  

2 komentar:

 1. kita berbeza pendapat..

  bagi saya filem ni best..hahahahha

  BalasHapus
  Balasan
  1. Maybe...
   Saya tak faham cerita ini, sebab tak tengok episod yang pertama...hee

   Hapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi