banner-2017-mcj IKLAN SEWA UA SIGNATURE

Senin, Mei 09, 2016

Sudah Bersediakah Kita

Tidak lama lagi akan tiba bulan Ramadhan, harap harap aku sempat menyambut bulan ramadhan kali ini, insyaallah dan di permudahkan oleh Nya agar dapatlah aku berpuasa penuh. Bulan sebelum puasa ni banyak cabaran dan dugaan menimpa, apa apa pun, setiap dugaan dan permasalahan ada penyelesaiannya.

Dah nama pun manusia kan? cabaran dan dugaan hidup dalam kehidupan seharian sentiasa tiba walaupun tidak diundang. Apa apa pun sudah bersediakah kita menyambut ketibaan bulan yang mulia tidak lama lagi?  

Semoga urusan seharian kita di permudahkan. Amin

2 komentar:

  1. sama-samalah kita ya..hmm, yang lepas-lepas ni, bulan ramadan tak pernah sempurna..ada sahaja lopongnya..semoga bulan ramadan tahun ni, usaha untuk cukupkan..amin.

    BalasHapus
    Balasan
    1. Belum tiba puasa, dah ada ambil order nasi ayam utk tengah jari...haha

      Hapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi