banner-2017-mcj IKLAN SEWA UA SIGNATURE

Minggu, Juni 12, 2016

Hotel Bas Dataran Klebang

Kepada sesiapa yang berhasrat untuk bercuti dan bersiar siar di negeri melaka dan dalam masa yang sama perlu bermalam 1 atau 2 hari, di Melaka banyak hotel bajet dan selesa, dan jangan risau, bagi mereka yang bercitarasa pelik dan ingin kan suasana bermalam di pantai, boleh cuba HOTEL BAS.

Hotel Bas ni terletak di dataran klebang, dulu masa aku kecik kecik bas yang dah jadi hotel ni lah yang aku naik ke hulu hilir setiap hujung minggu. Suatu inisiatif yang bagus oleh kerajaan negeri dalam mempelbagaikan promosi pelancongan di melaka.


Kepada sesiapa yang berminat untuk menginap, boleh lah mendapatkan nombor telefon orang yang menguruskan hotel bas dataran klebang ini di gambar bawah.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi