banner-2017-mcj IKLAN SEWA UA SIGNATURE

Minggu, Juni 26, 2016

Membeli Belah

Orang sibuk nak membuat persiapan hari raya dan membeli belah, aku pula..hurmm sibuk menyiapkan assignment yang tak berapa nak siap, alahai..suka ke tak suka ke..kena hadap juga.

Bila sebut tentang persiapan raya..hurm, apa persiapan korang semua? dah membeli belah ke? orang kata kalau nak dapat sale gila gila, kena pergi shopping last minute eh..yelah masa tu lah jualan penghabisan stok, beli 1 free 1 la, itu la ini la..emm tapi mesti sesak kan masa tu..

Apa apa pun, aku mengucapkan selamat hari raya kepada rakan rakan semua terutamanya pembaca blog aku dan rakan rakan blog semua. Maaf zahir dan batin..

2 komentar:

  1. Selamat berpuasa dan selamat hari raya admin.

    BalasHapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi