banner-2017-mcj IKLAN SEWA UA SIGNATURE

Minggu, September 11, 2016

Selamat Hari Raya Aidiladha

Selamat hari raya aidiladha buat semua rakan rakan bloggers, dan pembaca blog aku, di hari yang mulia ini, ambil iktibar dari peristiwa nabi ibrahim dan nabi ismail, begitu kentalnya jiwa seorang nabi dan anaknya, demi kerana Allah dan akhirnya di gantikan dengan seekor Kibas..

"Mana mungkin Allah SWT perintahkan seorang bapa menyembelih anaknya? Mungkin mimpi Nabi Ibrahim itu dari Iblis, bukan dari Allah. Maka Allah menyelamatkan keduanya dari tipuan Iblis itu, dengan menggantikan Nabi Ismail a.s dengan seekor kibas?".

Selamat hari raya aidiladha semua..

3 komentar:

 1. Asalam..teman blog selamat hari raya ya...maafkan jika pernah menyakiti hati..

  BalasHapus
  Balasan
  1. Selamat hari raya juga buat Cikgu di sabah..Maaf zahir dan batin.....maaf sibuk sikit, masih belum berkesempatan nak blog walk satu persatu

   Hapus
  2. slmt hri raya


   Salam singgah dari "http://www.mialiana.com/2016/09/senarai-url-blog-25.html"

   Hapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi