banner-2017-mcj biznes shopee IKLAN SEWA Pengedar Shaklee Bangi

18 November 2016

Senarai Blog Yang Menyertai Segmen

Wah, ramai bloggers yang menyertai segmen review, terima kasih kerana sudi menyertai segmen yang tak seberapa ni, bukan aku nak bermegah megah atau tunjuk pandai, cuma apa yang kurang, aku beritahu dan sekadar menasihati, untuk meningkatkan lagi trafik blog korang juga, rata rata blog yang join,  menjalankan aktiviti perniagaan di blog. Kesemua blog cantik cantik rekabentuk dan widget nya dan tidak semua yang widget cantik itu, sesuai di gunakan.

Aku akan review satu persatu dan follow semua blog yang menyertai segmen ini, Tidak perlu risau, sesi review akan bermula pada 21 November 2016 (Isnin), bermula dari nombor yang di tentukan kan pada senarai di bawah. Berikut adalah senarai blog yang menyertai segmen ini, boleh lah korang semua blogwalkin dan kenal mengenali antara satu sama lain.

Berikut ialah Senarai Blog Yang Menyertai Segmen, meriah!

1) http://www.eecashyaa.com
2) https://at-tarmizi.blogspot.my
3) http://rizwanewan.blogspot.my
4) http://www.aerillhassan.com
5) http://ciklapunyabelog.blogspot.my
6) http://www.leaazleeya.com
7) http://missobsesi.blogspot.my
8) http://mulan-sahbanu.blogspot.my
9) http://cikilamenari.blogspot.my
10) https://unnianje.blogspot.my
11) http://kimchaa.blogspot.my
12) http://kasihkuamani.blogspot.my
13) http://starlavenderluna.blogspot.com
14) http://www.syuhadasalleh.my
15) http://perniagaan-yuk.blogspot.my
16) http://www.ceritaejoy.com/
17) https://mellyacrayola.blogspot.my
18) http://www.elihjapahar.com
19) http://mrsablogstori.blogspot.com
20) http://airitanaka.blogspot.my
21) http://www.rexfalcons.com
22) www.zukidin.com
23) http://www.myideakini.com
24) http://icahya.blogspot.com
25) http://solehahgirlz.blogspot.my
26) http://www.sofieadie.com
27) http://beehaazman19.blogspot.com
28) http://www.busyratakiyudin.com
29) http://akukaudansesuatu.blogspot.my
30) http://www.atiehilmi.com
31) http://www.reenri.com
32) http://fadzlinahamali.blogspot.my
33) http://thefzhmdnr.blogspot.my
34) http://www.aimisyahirah.com
35) http://myemosaid.blogspot.my 

Senarai Blog Yang Menyertai Segmen  sehingga 20 November 2016, jam 10.55 Malam

Anda Mungkin Meminati :

13 komentar:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih