Banner blog safirulamar 2020 skytechcreative Pengedar Shaklee Bangi

28 Desember 2016

Giveaway Untuk Bloggers Edisi 2

Aku akan menganjurkan Contest Mini giveaway untuk bloggers edisi 2, kepada semua pembaca blog aku. Contest penyertaan akan bermula pada hari ini 27 Disember 2016 dan akan tamat pada 3 Januari 2017. Kali ini aku akan menganjurkan giveaway bersama Bloggers Abe Jaq, berbeza dari giveaway yang di anjurkan sebelum ini. Boleh baca artikel sebelumnya di SINI

Tujuan giveaway untuk bloggers ini di buat adalah untuk menghargai para bloggers yang tak jemu singgah ke blog ini, dan menjadi pengunjung tetap blog....secara tidak langsung akan merapatkan silaturrahim sesama bloggers..yang mana tak kenal..boleh kenal..antara satu sama lain..

Pemenang akan di umumkan secara random di random.org , syarat nya mudah, iaitu, hanya perlu:


Giveaway Untuk Bloggers Edisi 2

1) like faceboook page saya di SINI.
2) Follow Blog Abe Jaq
3) Like facebook Abe Jaq di Sini
4) Selepas itu buat entri mengenai Giveaway Ini "Giveaway Untuk Bloggers #2".
5) Seterusnya, letakkan url entri korang di ruangan komen ini.

Segmen akan tamat tepat jam 12.00 tengahari waktu malaysia (3 Januari 2017), dan pemenang akan diumumkan pada 4 Januari 2017. Di hujung tahun ini, aku nak bersedekah, moga aku di berikan kesihatan yang baik, rezeki yang murah...di tahun baru 2017 akan datang tidak lama lagi....lebih banyak memberi, lebih murah rezeki kan, amin.

Terima kasih juga kepada Bloggers Abe Jaq kerana sudi menjadi sponsor untuk contest ini, Hadiah bagi segmen ini,

Tempat pertama : RM 100 ( Tajaan Abe Jaq)
Tempat kedua: RM 50 

Hadiah Saguhati x4 (Banner imej 728 px x 90 px) . Blog yang diumumkan mendapat hadiah saguhati aku akan buat suatu banner khas untuk blog tersebut...dan akan di buat secara animated GIF di mana akan loop (ulang) di blog aku, macam promosi iklan la..tempoh nya..bergantung...kalau mahu..design, aku akan emelkan pada yang menang saguhati..

Nilai terkumpul sebanyak RM 150.00

Untuk melihat senarai bloggers yang menyertai mengikut nombor masing masing, sila tekan di SINI

Semoga berjaya...

Anda Mungkin Meminati :

39 komentar:

  1. Assalammualaikum.. Tumpang join.. :D
    http://razanahanis.blogspot.my/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    BalasHapus
  2. Salam SA,

    Cik Ila join :)
    http://cikilamenari.blogspot.my/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    BalasHapus
  3. join :D
    http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-edisi-2-03012017.html

    BalasHapus
  4. Assalamualaikum, saya join.. =)

    http://starlavenderluna.blogspot.com/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    BalasHapus
  5. saya join
    http://www.sheilainspire.com/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-edisi-2.html

    BalasHapus
  6. Assalamualaikum,saya join ya
    http://cikdylah.blogspot.my/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    BalasHapus
  7. Saya join

    http://penselduabee.blogspot.my/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-edisi-2.html

    BalasHapus
  8. http://the-fadedd.blogspot.my/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    BalasHapus
  9. saya join =)

    http://at-tarmizi.blogspot.my/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    BalasHapus
  10. Salam.. Cikla join..

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    BalasHapus
  11. Join...
    http://budakbuzy.blogspot.my/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    BalasHapus
  12. Saya join ya..
    https://missobsesi.blogspot.my/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    BalasHapus
  13. Join...:)
    http://www.huhahuhajerr.com/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    BalasHapus
  14. saya join..
    http://sweetsourleyra.blogspot.my/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-edisi-2.html

    BalasHapus
  15. Saya pun join jugak lah

    http://jombercontest.blogspot.my/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    BalasHapus
  16. saya join

    http://presntisgift.blogspot.my/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-edisi-2.html

    BalasHapus
  17. join :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    BalasHapus
  18. Join :D
    http://www.syahidahfadilah.com/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    BalasHapus
  19. Join jugak giveaway ni :D

    https://farhanajafri.blogspot.my/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    BalasHapus
  20. saya join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    BalasHapus
  21. JOIN

    https://belogsjm.blogspot.my/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    BalasHapus
  22. JOIN

    http://itsmelyya.blogspot.my/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    BalasHapus
  23. lokman join...
    http://penggaliilmudunia.blogspot.my/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    BalasHapus
  24. bismillah join :)

    http://ohmysecondblog.blogspot.my/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    BalasHapus
  25. Assalamualaikum . Saya join ya contest awak.

    http://haromione.blogspot.my/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    BalasHapus
  26. Joined~!! ^_^

    Blogger ID: Nisa Greennnpanda
    FB ID: Khairunnisa Azman
    Link: http://greennnpanda88contest.blogspot.com/2017/01/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    BalasHapus
  27. Join....

    http://www.efaothman.com/2017/01/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    BalasHapus
  28. Happy new year safirul, alhmdullilah masih berkesempatan nk join... Lapor diri!!

    https://unnianje.blogspot.my/2017/01/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    BalasHapus
  29. Join..http://najahhayati.blogspot.com/2017/01/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    BalasHapus
  30. Sabrina join ^_^

    http://bluechoralpearl.blogspot.my/2017/01/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    BalasHapus
  31. joined :)

    http://edrinazulkafli.blogspot.my/2017/01/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    BalasHapus
  32. saya join :)
    http://thezofiroh.blogspot.my/2017/01/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    BalasHapus
  33. Sya join .
    http://littlesnorlax.blogspot.my/2017/01/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    BalasHapus
  34. join ye :)

    http://www.kasihjuju.com/2017/01/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    BalasHapus
  35. join

    http://www.azirahman.com/2017/01/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    BalasHapus
  36. Assalammualaikum...

    Join juga minit2 akhir :)
    http://nam-comel.blogspot.com/2017/01/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    BalasHapus
  37. http://www.nooratikahramli.com/2017/01/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    BalasHapus
  38. Salam semua..terima kasih kerana menyertai...dengan ini segmen telah tamat..
    keputusan akan di ketahui esok..
    terima kasih

    BalasHapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, terima kasih.

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih