banner-2017-mcj IKLAN SEWA UA SIGNATURE

Minggu, Desember 04, 2016

Siapa Yang Akan Menang

Esok konsert akhir gegar vaganza, aku dari tak minat pada awalnya, terus jadi minat sebab banyak kontroversi, dan nak tahu kesudahannya siapa yang menang ? Rata rata artis yang sertai semuannya hebat hebat dan boleh menyanyi, cuma biasalah artis, bila dah tua, lupa lirik tu perkara biasa.

Korang rasa siapa yang akan menang ? Azharina? Ameng? Fazura? kepada azharina, jangan terlalu sombong sangat, hidup ni macam roda, kadang kadang kita di atas, sekejapan kita di bawah, dan tak perlu lah keluarkan statement menghentam artis lain sama ada boleh nyanyi atau tidak. Kecoh juga cerita pasal fazura. Bila aku dengar lagu dia dengan estrange, ok je, walaupun lirik lagu tu banyak sebut hancur, hancur, hancur. Apa yang kecoh sangat, sampai timbul isu fazura tak boleh menyanyi ni?

Kalau kat jepun dan hollywood sekarang ni pun, dah tak banyak artis terjerit jerit masa nyanyi, yang penting jelas dan enak di dengar. Aku bukanlah penyokong fazura haha, tapi rasa macam tak patut lah cakap dia tak boleh nyanyi. Apa pun, program rancangan entertainment astro seperti ini, sekurang kurangnya menghargai bakat artis artis lama yang sudah lama tidak menyanyi serta membantu meningkatkan taraf ekonomi mereka kepada yang lebih baik dari sebelum.

Siapa yang akan menang ?

JANA DUIT DARI INTERNET

2 komentar:

 1. saya menang.. hihihihihi.. tak penah nmpak gv ni , sllu follow up kat blog jak..hihihi

  BalasHapus
  Balasan
  1. ceh...hehe...semua artis terbaik di GV.
   biasalah ada isu isu ygtak sedap di dengar

   Hapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi