Banner blog safirulamar 2020 skytechcreative Pengedar Shaklee Bangi

25 Mei 2016

Hilang Ingatan Sekejap

Alhamdulillah, berkat kemaskini blog setiap hari, banyak iklan CPUV Campaigns yang melekat, kali ini iklan dove, watson, mc donalds, dan wolkswagen. Semoga duduk lama sikit ya. hehe, sekarang ini, nak di katakan kemaskini blog kerap sangat tu takdelah, sebab sibuk sedikit dengan kerja di pejabat.

Kalau buat entri pun merepek repek je, cukuplah sekadar perkongsian maklumat dan diari kehidupan aku, segala maklumat, perjalanan, mungkin kisah aku tidak sempat untuk di buku kan, tapi aku menulis hal peribadi, kisah dan hal aku di dalam blog ini, untuk sebagai rujukan aku mungkin hari ini, esok, lusa dan selama lamanya.

SIbuk dengan urusan kerja di pejabat


Anda Mungkin Meminati :

23 Mei 2016

Juara Pertandingan Futsal MICTH

Alhamdulillah, akhirnya kami muncul Juara Pertandingan Futsal MICTH anjuran MICTH iaitu sebuah syarikat swasta di negeri Melaka. Memang aku tak sangka melepasi melangkaui sasaran aku sebenarnya. Terbaik semua.

Perlawanan demi perlawanan kami harungi, akhirnya kami Juara Pertandingan Futsal MICTH dan kemenangan ini sungguh bermakna buat aku sebagai pengurus pasukan dimana secara tidak langsung menutup mulut mulut longkang yang mempertikaikan kebolehan pasukan aku. haha.Walaupun hadiah tak seberapa dan tidak lumayan (1 hamper, medal dan piala), itu tidak menjadi masalah, yang penting, pasukan aku mencipta nama sebagai Champion.

Pasukan yang bertanding di Pertandingan Futsal MICTH rata ratanya hebat hebat belaka dan ada pengalaman bermain, antara nya ialah SAMB ( syarikat air melaka berhad), Putra Hospital FC, Bertam Hulu FC...itu yang menjadikan aku gembira sangat menjadi Champion!


Anda Mungkin Meminati :

16 Mei 2016

Bawa Anak Anak Berseronok

Aku gembira melihat anak anak seronok bermain di taman permainan indoor, walaupun tidak selalu bersama dengan mereka di sebabkan sibuk dan walaupun sekejap sahaja, itupun dah memadai dan bermakna bagi aku, ada rezeki, tak apa lain kali kita bermain lagi ya anak anak aku. Nanti Daddy bawa ke suatu tempat yang lagi seronok.

Bawa Anak Anak Berseronok

Yang penting anak anak gembira,  macam macam ragam dan keletah anak anak ini. Boleh buat ketawa di buatnya,  Seronok nya mereka bermain, dan masa nak pulang ke rumah, sampai terlelap kepenatan. Macam macam permainan mereka mencuba dan main, antaranya seperti masak masak, mewarna, baling bola dan macam macam lagi. Barang barang sekolah nanti daddy belikan ye.



Anda Mungkin Meminati :

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih