Banner blog safirulamar 2020 skytechcreative bizness shopee

2 Oktober 2017

Masih Tak Sembuh

Demam dan batuk sampai sekarang tak baik lagi, hampir seminggu, aku langsung takde mood nak ke mana mana apetah lagi nak buat sebarang pekerjaan, dan masa demam ni tiba tiba pula rasa sayang pada blog ni, tuh yang korang nampak update je kan. heee

Kisahnya, aku tak pasti bagaimana boleh demam...rasanya lepas pakai helmet basah, sebab bertakung hujan lebat..lepas tu orang kat jalan raya semua nampak kepala aku macam air terjun mengalir......haha, ah, aku peduli apa, yang kena saman aku bukan korang semua...kan? baik aku pakai helmet yang lembab dari tak pakai langsung...

Sejak dari itu, badan aku dah mula dedau dan batuk selesema, dan faktor lain, apabila bertukar jenis rokok dari rokok mahal RM 17.00 dunhill kepada rokok John RM 4.00 sekotak...murah beb, rasa sama je kot...cuma yang murah ni keras sikit....

Ekonomi tak menentu, barang makin mahal, so, kenalah berjimat cermat....

Anda Mungkin Meminati :

2 komentar:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih