Banner blog safirulamar 2020 skytechcreative bizness shopee

19 Oktober 2017

Pertandingan Online Fifa 2017

tournament _fifa2017

Siap akhirnya design (rekabentuk) bagi tournament online game Fifa 2017 agensi kerajaan, biasa lah, orang nampak macam mudah nak buat design...tapi sebenarnya susah, begitu juga mindset client client yang nak minta buat design..ala senang je..itu lah ini lah..nak design sama macam design yang designer lain buat.

Kalau korang semua nak order design...baru terus hubungi aku di 016 6474201 . Harga boleh runding.. Mengambil tempahan banner, bunting, flyers, magazine, website, sistem dan sebagainya yang berkaitan ICT.



Anda Mungkin Meminati :

4 komentar:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih