Banner blog safirulamar 2020 skytechcreative Pengedar Shaklee Bangi

21 Oktober 2017

Sampai Di Sini Sahaja

Dah lama rasanya tak join competition macam ini...sebenarnya takdela pandai sangat main game ni..yang penting, confident level kena tinggi...set kan target untuk menang..dan bersungguh sungguh walaupun sekadar santai.

Dan akhirnya...berjaya menempatkan pasukan di kelompok 16 terbaik...

16 kelompok terbaik

Dan seperti kebiasaan, adat permainan , ada kalah dan menang...di pusingan kedua untuk ke 8 pasukan...pasukan aku tewas panalti...erm tak apa lah, yang penting ada lawan dan kalah bermaruah. Sampai di sini sahaja perjuangan pasukan aku..haha

Pertandingan di ayer molek


16 kelompok terbaik

Syabas kepada penganjur..kerana buat pertandingan tertutup seperti ini...takpa next time...boleh cuba lagi...

Susah betul..game PS4 ni..berbeza dengan PS3 dan PS2..(TEKAN DISINI) untuk lihat.

Anda Mungkin Meminati :

1 komentar:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih